Autor: Triin Tabur • 2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi heategevusballi tulud lähevad laste delfiiniteraapia toetuseks

Homme, 3. detsembril toimub juba viiendat korda Viimsi Koolis aastalõpu heategevusball, mille piletitulu ning ballil kogutud annetused lähevad erivajadustega laste delfiiniteraapia toetamiseks, kirjutas Kroonika.

"Viimsi vald, MTÜ Viimsi Invaühing ning Viimsi Lions Klubi on suutnud heategevusliku balliga luua ilusa aastalõpu traditsiooni, kus on kogutud raha invaühingule erivajadustega laste toetamiseks. Sel aastal on annetustel kindel eesmärk – toetada erivajadustega laste saatmist delfiiniteraapiasse Krimmi," sõnas Viimsi vallavanem Haldo Oravas.

„Mul on hea meel tõdeda, et isegi majanduslikult rasketel aastatel ei ole ball kordagi ära jäänud, pigem on annetajate, esinejate ja huviliste arv pidevalt suurenenud. Tegemist on ju ühtlasi Viimsi kõige meeleolukama seltskondliku aastalõpupeoga. On tänuväärne, et balli raames toimuvale kunstioksjonile on oma töid annetanud sellised kunstnikud nagu Jüri Arrak, Epp Maria Kokamägi ja Alari Kivisaar.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099