Autor: Triin Tabur • 4. detsember 2011
Ainult tellijatele

EAL: arstiabi kvaliteet on säilinud vaid arstide ülekoormuse hinnaga

Eile, 3. detsembril toimus Eesti Arstide Liidu üldkogu koosolek, kus tehti kokkuvõte liidu tegevusest lõppeval aastal, arutleti Eesti tervishoiu kitsaskohtade üle ning esitati avalik pöördumine Vabariigi Valitsuse ja Eesti Haiglate Liidu poole.

„Peame kõige teravamaks probleemiks tervishoiutöötajate puudust, mille tagajärjel peavad patsiendid arstiabi liiga kaua ootama ja lõpuks ravile pääsedes ei ole arstidel ja õdedel ülekoormuse tõttu nende jaoks piisavalt aega. Meie eesmärk on anda eelkõige noortele arstidele motivatsioon kodumaale jääda ja siin haigeid ravida,“ ütles arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708