Autor: Triin Tabur • 5. detsember 2011
Ainult tellijatele

Ida-Viru haiglad otsivad arste Venemaalt

Ida-Virumaa haiglates on arstidest puudus nagu igal pool mujalgi, aga seda mitte Eestist parema palga peale lahkuvate tohtrite tõttu, vaid seetõttu, et ülikooli lõpetanud noored arstid lähevad üksnes haruharva Ida-Virumaale tööle. Nii võtavad sealsed haiglad meeleldi vastu Venemaa ja Ukraina arste, kirjutas tarbija24.

Ida-Viru haiglatel on võimalus, mida ülejäänud Eesti haiglatel ei ole. Nii nagu Nõukogude Liidu ajal leidsid sinnakanti tee teiste liiduvabariikide meditsiiniinstituutides kutse saanud arstid, nii on viimastel aastatel Ida-Viru haiglatesse saabunud ridamisi tohtreid peamiselt Venemaalt ja Ukrainast. Ida-Virus on eesti keelt mitte oskaval arstil võimalik kohe tööle asuda, kui tema kõrval on keeleoskaja õde.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708