9. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helen Lempu: märgake ja tunnustage meid!

Arstitudengite esindaja Helen Lempu sõnul vajavad noored arstid vanemate kolleegide tuge ja heakskiitu. Tema rõhutas konverentsil Meditsiin 2012, et neid noori, kes välismaale kogemust ja paremat palka saama lähevad, ei tohiks hukka mõista.

Eesti Arstiüliõpilaste Seltsi president Helen Lempu kinnitas, et suur osa välimaal töötavatest noorarstidest tahaks Eestisse tagasi tulla, kui neile selleks ainult võimalus antaks, mitte välismaale mineku eest hukka ei mõistetaks.

“Paljudel meist on võetud õppelaen, siin pole mingit riigireeturlust,” sõnas eelviimase kursuse arstitudeng. “Kui eetiline on üldse hukka mõista inimest, kes läheb välismaale, et maksta kodulaenu? Pealegi – patsiendi ravimine on alati eetiline.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708