Autor: Merike Kungla • 13. detsember 2011
Ainult tellijatele

Õed alustavad palgaläbirääkimisi

Täna otsustas Eesti Õdede Liidu (EÕL) volikogu pöörduda haiglate liidu ning sotsiaalministeeriumi poole, et alustada koos Eesti Tervishoiuala Ametiühingute Liiduga (ETAL) jaanuaris läbirääkimisi õendustöötajate ning hooldajate uue alampalgaleppe sõlmimiseks, teatas õdede liit.

„Eesti Õdede Liit soovib alustada läbirääkimisi uue alampalgaleppe sõlmimiseks, et alates 2013. aastast õendustöötajate palk järk-järgult kasvama hakkaks. Ilma palgatõusuta ei ole võimalik tagada tervishoiuteenuste kättesaadavust ning ühiskonna jaoks on auasi viia õdede töötasu vähegi vastavusse tööpanuse ning vastutusega,“ ütles EÕLi president Ester Pruuden.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708