Autor: Merike Kungla • 14. detsember 2011
Ainult tellijatele

Kõpule loodetakse perearst saada riigi toel

Kui tuleval aastal jõustub maale tööle asuvatele arstidele lähtetoetust ette nägev seadus, püüab maavalitsus selle abiga ka Kõppu noore perearsti leida. Seni on toetuse maksmise tingimused täpsustamata, kirjutab Sakala.

Viljandi maavalitsuse sotsiaalala peaspetsialisti Luule Vitsuri sõnul püütakse praegu lähtetoetusega seonduva osas selgusele jõuda. Veel ei ole kindel, kas ja millistel tingimustel seda seaduse jõustudes Kõpu perearstile üldse maksma hakataks, sest rohkem räägitakse eelnõus maapiirkonna haiglates töötama asuvatele arstidele makstavast tugirahast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708