Autor: Merike Kungla • 15. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõo perearstid kolisid vallamajja

Nõo perearstikeskuse arstidel ja õdedel, samuti Nõo hambaravitohtritel olid üleeile uutesse ruumidesse kolimise ja seal elu sisseseadmise tõttu käed-jalad mehist tegemist täis, kirjutas Tartu Postimees.

Kapid ja sahtlid vajasid arstitööks vajalike tarvikutega täitmist ja mööbel sättimist. Perearst Tiiu Tootsi ja ta õe Sille Raudmäe ruumides askeldas parasjagu resident Priit Ginter, kes saagis üht tööpinda lühemaks, kombineerides seda beebide mähkimise lauaks.

Siiani asus Nõo perearstikeskus haridus- ja teadusministeeriumile kuuluva Nõo reaalgümnaasiumi ruumes ning kuna hoone renoveerimise plaan toob kaasa suure osa hoonete lammutamise, polnud perearstidel seal võimalust jätkata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099