Autor: Kadi Heinsalu • 27. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WHO Eesti esindust juhib Marge Reinap

WHO Eesti esindust juhib selle aasta 23. jaanuarist Marge Reinap. Senine juht Jarno Habicht juhib edasi Moldova esindust, nagu ta viimasel aastal juba teinud on.

Marge Reinap töötas seni Tervise Arengu Instituudis administratsiooni nõunikuna. Ta on töötanud mitmel tervishoiuga seotud ametikohal riigiametites. Tallinna Tehnikaülikooli doktorandina võitis ta 2010. aastal Eesti Panga teaduspreemia ja tunnustuse magistritööga "Olulisemate käitumuslike terviseriskide majanduslik koormus". Ta on töötanud ka sotsiaalministeeriumi tervisepoliitika osakonna nõuniku ja juhina. Reinap ise on täna Kopenhaagenis ja küsimustele vastata ei saanud.

Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse, kes on ühtlasi WHO täitevkogu liige Eesti esindajana, sõnas, et Marge Reinap on olnud tema lähim kaastöötaja viimasel kolmel aastal, et Eesti saaks väärikalt ja hästi oma rolli WHO Täitevkogu liikmena täita. "Olles panustanud liikmesriigi esindajana valitsemisorganites WHO strateegiliste suundade kujundamisse, on Margel kindlasti väga huvitav nüüd WHO toimimist seestpoolt näha," lisas Jesse. Reinap võitis ametikoha WHO eelmisel aastal korraldatud avaliku konkursiga, kuid palju võis tal olla vastaskandidaate, Jesse ei teadnud, kuna konkursi korraldas WHO.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099