Autor: Triin Tabur • 9. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHi operatsioonikeskuse tööd streik ei seganud

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) operatsioonikeskuse sadakond töötajat jõudsid neljapäeval ühistranspordi streigist hoolimata operatsiooni ajaks kohale, sest liiklemise logistika lepiti kokku juba üleeile, kirjutas ERR.

"Üleeile käisin kõik töötajad, kes tööle peaksid tulema, ükshaaval läbi ja küsisin, millega ta tuleb tööle, kas on transpordi osas abi vaja," ütles operatsioonikeskuse juhtiv vanemõde Kai Slet eile "Aktuaalsele kaamerale".

Keskuse vastutav õde Elmira Piiritalo märkis, et pidi hommikul mõne töökaaslase auto peale võtma. "Kui ma ise elan Kadriorus, siis seekord ma pidin Piritale sõitma - nii et mitte väga kaugele, ja ka ühe peatuse kesklinnas tegema," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099