Autor: Kadi Heinsalu • 16. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamro juhtimine Eestis läks Tamro Baltics alla

Eesti suuruselt teise ravimite hulgimüüja Tamro Eesti OÜ juhtimisstruktuuris veebruaris toimunud muudatuse järgi allub nüüd Tarmo tegevus Eestis Sakari Ahdekivile, kes on nimetatud Tamro Soome ja Tamro Baltics tegevjuhiks, teatas ettevõtte koduleht.

Soomes asuva Tamro-kontserni finantsjuht Sakari Ahdekivi (48) on nimetatud Tamro Soome ja Tamro Baltics tegevjuhiks. Tamro Soome juhina on tegutsenud senine Tamro-konserni juht Juha Koponen, kes on otsustanud jätta töö Tamros kontsernis kavandatud muudatuste tõttu. Tamro on lisaks ühendanud praegused Baltimaade üksused uueks Tamro Baltics äriüksuseks, samuti alates veebruarist.

Ahdekivi ütles Meditsiiniuudistele, et ümberkorraldused ei too kaasa mitte midagi Eesti osakonna töös: kedagi ei saadeta ära, kontorit kuskile üle ei viida, kõik jääb toimima nagu ikka. Tamro Eesti eelmise aasta tegevuse kohta ei saanud ta börsifirma esindajana suurt muud öelda, kui et see oli positiivne, nagu ka Läti ja Leedu tulemuse. "Aga alati ootame muidugi enamat," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099