Autor: Violetta Riidas • 26. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Popkorn sisaldab teatud antioksüdante rohkem kui puu- ja juurviljad

Teadlaste sõnul leidub tervisele kasulikke antioksüdante polüfenoole popkorni kestades, mis lisaks on veel ka kiudaineterikkad, vahendas teadus.err.ee.

USA teadlaste sõnul võiks popkorn olla ideaalseks suupisteks, sest see sisaldab 100 protsenti töötlemata teravilja ning üks portsjon pakub umbes 70 protsenti päevasest täistera vajadusest.

Tervislikkusesse võib ekspertide sõnul mõra lüüa valmistamis- ja serveerimisviis, sest popkorni valmistamine õlis või võis muudab selle «õudusunenäoks», mis sisaldab liiga palju rasva ja kaloreid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099