Indrek Kirss nimetab enda juhitavat tehast naljatamisi pudruvabrikuks. Tegelikult on Eesti Eine keskköök suur ja eriline asutus. Iga päev valmistatakse seal pealinna haiglate umbkaudu 1500 patsiendile süüa. See tähendab, et Lasnamäel asuvast suurköögist saadetakse isegi jõululaupäeval välja 4500 toiduportsu. Need omakorda jagunevad ligi 30 spetsiifiliseks menüüks ja dieediks, vastavalt patsientide täpsetele vajadustele, vahendasid ERR Uudised "Pealtnägijat".
Uhkusega avab härra Kirss uksi ja demonstreerib miljoneid maksnud vabriku sisseseadet. Näib, nagu poleks tal midagi varjata. Aga piinlikult puhtas tehases on siiski peidus räpane saladus. Nimelt ujusid vabriku rajanud ehitusfirmast pinnale paberid, mis viitavad, et Eesti Eine keskköögi püstitamise käigus peteti PRIA-lt välja 4,2 miljonit krooni.