Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 18. september 2012
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Euroopa riikides on transrasvade sisaldus toidus endiselt kõrge

Taani teadlaste tehtud uuring tuvastas, et transrasvade sisaldus on friikartulites, küpsistes ja paismaisis mõne aastaga selgelt vähenenud, aga eriti just idapoolsetes Euroopa Liidu maades jagub edasist vähenemisruumi veel küllaga, kirjutas Tarbija24.

Teadlased võtsid vaatluse alla 16 Euroopa maad ja mõõtsid 2005. aastal ja uuesti 2009. aastal üle seal saada olnud kiir- ja valmistoidu transrasvasisalduse, vahendasid Vikerraadio teadusuudised.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708