Autor: Kadi Heinsalu • 19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaan Tepp: regionaalhaigla jätkab streikimist sama skeemi järgi

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) üldkirurgia osakonna juhataja ja streigi koordinaator Jaan Tepp sõnas, et nende maja arstid jätkavad järgmisest nädalast streikimist sama süsteemi järgi kui varasemad kolm nädalat.

Streikijate arvu vähenemist või osaliselt streigi lõpetamist seal ei ole tema sõnul plaanis. Streigis osalevad suuremal või vähemal määral pea kõik maja mitusada arsti, jätkas Tepp. Igal kolmapäeval suurel koosolekul võetakse ka sellega seotud teemad läbi ja info vahetus käib pidevalt.

Streikivate arstide osaline töötasu tuleb oktoobris nn stregifondist, kust korvatakse saamata jäänud palk 75% ulatuses miinimumpalga määrast. Need kolleegid, kelle panus streiki on suurem, saavad vahe korvatud sajaprotsendiliselt, kinnitas Tepp. "Muidugi on tema sõnul neid, kes palga vähendamise pärast nurisevad, kuid see kuulub asja juurde, eks siis selgitame," lisas Tepp.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099