Autor: Violetta Riidas • 8. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Praxise meeskond vahetas liikmeid

Poliituuringute keskus Praxis vahetas oma meeskonnas liikmeid.

Kristina Mänd, kes juhib Praxise Akadeemiat, nimetati kolmanda liikmena mõttekoja juhatusse. Juhatuses jätkavad ka Annika Uudelepp ja Reelika Leetmaa.  Senine tervisepoliitika programmi juht Ain Aaviskoo jätkab alates 1. oktoobrist Praxise külalisuurijana ning programmi asub juhtima Riina Sikkut, kes varem on teinud analüüsitööd Rahandusministeeriumis ja Swedbankis ning olnud viimase aasta Praxise tervispoliitika analüütik. 

Praxisel on heameel tervitada töö- ja sotsiaalpoliitika programmi ka uut liiget – Helen Biini. Helen on olnud eelnevalt Praxis külalisuurija ning senises töös peamiselt kokku puutunud teemadega nagu sooline võrdõiguslikkus, naiste osalemine poliitikas, haridusuuringud, aga ka lapsehoolduspuhkuse ja seaduseelnõude sotsiaalsete mõjude temaatikaga. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099