Autor: Violetta Riidas • 18. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mardna: Senine minister oleks võinud jätkata

Küsimuse, kas Taavi Rõivas on hea valik sotsiaalministri kohale, esitas Meditsiiniuudised Eesti tervishoiu arvamusliidritele ja ka oma veebilugejatele. 

Peeter Mardna, Tallinna Arstide Liidu auliige

Parim valik oleks olnud, kui senine minister oleks jätkanud. Ta oli juba asjas sees. Nüüd tuleb aga aeg, kus ministri juures hakatakse pooltõdesid esitamas käima. Õnneks on ministril aga hästi kogenud kantsleri kohusetäitja ja kui Rõivas teda vähegi kuulab, siis ta ehk ei astu ämbrisse. Ministrite vahetus tuli iseenesest väga ebasobival ajal - just lõppes streik ja ees ootab haiglavõrgu arengukava reform.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099