Autor: Triin Tabur • 4. aprill 2013
Ainult tellijatele

Kreeka pähklid alandavad diabeedi riski kuni neljandiku võrra

Kreeka pähklite söömine kaks-kolm korda nädalas võib alandada teist tüüpi diabeedi esinemise riski peaaegu veerandi võrra, vahendas ERRi teadusportaal.

Ameerikas läbiviidud umbes 140 000 naist (eluaastates 35-77) hõlmanud uuring näitas, et regulaarne pähklite söömine väikeses koguses omab tervisele olulist efekti. Vastavad tulemused avaldati ajakirjas Journal of Nutrition.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708