Autor: Kadi Heinsalu • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSK kärbib turundusmudelist otsetoetused arstidele

Ravimifirma GSK loobub järk-järgult müügiedu sidumise arstide toetamisega. Nende eestikeelsel kodulehel on suunad 2014. aastaks ja edaspidiseks, mis näevad ette otsetoetuste lõpetamise loengute eest või konverentside külastamiseks.

GSK rakendab uue tasustamismudeli müügimeeskonnale: eemaldatakse individuaalsed müügieesmärgid, kirjutab ettevõtte koduleht 17. detsembril 2013 välja antud pressiteates.

• Alustatakse protsessiga, mille eesmärgiks on aastast 2016 lõpetada otsetasud tervishoiutöötajatele seoses loengute pidamisega ja otsetoetused konverentsidel osalemiseks. GSK teavitab plaanidest arendada firma müügi- ja turundusmudelit, et oma tegevustes ning kontaktides tervishoiutöötajatega veelgi enam joonduda vastavalt patsientide vajadustele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099