Autor: Kadi Heinsalu • 9. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patsientide ühing nõustab tänavu vabatahtliku abil

Eesti patsientide esindusühing (EPEÜ) pakub sellest aastast telefoninõustamist vähendatud mahus, vaid kaks korda nädalas. Seda tööd teeb vabatahtlikuna Elvis Veidrik, kes omandab juristikutset Tartu ülikooli viimasel kursusel, rääkis ühingu juht Pille Ilves.

EPEÜ kodulehel on info, et telefoninõustamine toimub uuest aastast esmaspäeviti ja kolmapäeviti kl 10-16ni.

Aastast 1994 ühingut juhtiv Ilves selgitas, et sel aastal on ühingu rahastamine tunduvalt kahanenud isegi võrreldes 2013. aastaga, mil see omakorda oli pea poole väikesem võrreldes 2012. aastaga. Mullu oli ühingu eelarve 130 000 eurot ja 2012. aastal 240 000 eurot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708