Autor: Violetta Riidas • 14. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Laasik: tervis tuleb tervisekeskusest

Oma mõtteid avaldas Tartu Postimehes Elva Haigla nõukogu esimees Peeter Laasik.

Eelmise aasta lõpus olid sotsiaalministeeriumi töötajad Tartus tutvustamas arstiabi uut tegevusvormi – tervisekeskust. Praegu seostatakse tervisekeskust eelkõige spaade ja ilusalongidega, tervisekeskuse nimetus arstiabis on tekitanud segadust nii haigla- kui ka omavalitsusjuhtide seas.

Nii küsiski kohtumisel osalenud Elva linnapea Toomas Järvoja konkreetselt: kas selle nime all ja Euroopa Liidu raha eest saab ujula või spaa ehitada? 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099