Autor: Violetta Riidas • 15. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisekliinik lahkub vanast haiglamajast  

Sisekliiniku juhataja Margus Lember tõstab kabinetis asju ühest hunnikust teise. «Kolimine on raske,» ütleb ta. Seda, kui raske kolimine te­gelikult on, väljendab professori järgmine lause: «Kaks kolimist võrdub ühe tule­kahjuga.»

Eriti keeruline lugu on raamatutega. Kuigi tead, et kümme või viisteist aastat tagasi välja antud käsiraamat on meditsiiniteaduse seisukohalt lootusetult vananenud, ikkagi ei raatsi sellest loobuda, kirjutas Tartu Postimees. 

Laboratoorse meditsiini õppetooli juhataja professor Agu Tamm nendib sedasama. Professor Tamme kohtame koos kliiniku juhi Margus Lemberiga majas ringkäiku tehes ühe raamatukapi ees nõutult istumas. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099