Autor: Violetta Riidas • 17. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Professor Dirschka: Nahavähk on kasvav probleem

„Inimkond vananeb ning nahavähk on aasta-aastalt kasvav probleem,“ ütles professor Thomas Dirschka täna Tallinna Ülikoolis toimunud konverentsil „Uut atoopilise dermatiidi, akne ja aktiinilise keratoosi ravis“.

Professor Thomas Dirschka Saksamaalt Wuppertali nahakliinikust rääkis, et nahavähk on dermatoloogias kõige tähtsam tööpõld, mille tähtsus kasvab kindlasti järgmise 20 aasta jooksul veelgi. „Aktiiniline keratoos on aga kõige tavapärasem nahavähi liik. Selle levik on 50% üle 50aastaste inimeste seas,“ ütles professor Dirschka. „See probleem on seoses inimkonna vananemisega, eriti Lääneriikides, süvenemas.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708