Autor: Violetta Riidas • 17. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Ka krooniliste nahahaigustega on võimalik normaalset elu elada

„Ka krooniliste põletikuliste nahahaigustega on võimalik normaalset elu elada,“ jäi peamise sõnumina kõlama täna Tallinna Ülikoolis toimunud konverentsil „Uut atoopilise dermatiidi, akne ja aktiinilise keratoosi ravis“ esinenud ekspertide sõnavõttudest.

Terje Kukk Tartu Ülikooli nahakliinikust keskendus oma ettekandes atoopilise dermatiidi ravile Eestis. Kukk rääkis, et selle haiguse suuremad probleemid, sügelus ja kuiv nahk, avalduvad just inimese esimesel viiel eluaastal, mis avaldab selgelt negatiivset mõju kogu väikese patsiendi perekonna elukvaliteedile. „Ka edaspidises elus on inimesel tulenevalt sellest haigusest suured riskid nii allergilise nohu kui ka astma tekkeks,“ kirjeldas Kukk. „Haiguse mõju inimese elukvaliteedile on sama nagu psoriaasil või diabeedil.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708