Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Lahmuse kooli taastuskeskus muudab laste elu lihtsamaks

Endistes mõisahoonetes asuv Lahmuse kool pakub tuge ja toetust hariduslike erivajadustega lastele. Taastuskeskuses pakutavad võimalused aitavad tõsta õpilaste enesetunnet ja õpivõimet, sestap on just kooli juures tegutsevatel abiruumidel suurim väärtus.

«Õpiraskustega lastele on vajalik nii füüsiline kui psüühiline ja emotsionaalne tervisearendus ning kuna paljude õpilaskodus elavate laste rehabilitatsiooniplaanis on kirjas erinevaid abivahendeid nõudvad protseduurid, siis tundus mõistlik püüda neid protseduure teostada just siinsamas Lahmusel,»selgitab Lahmuse kooli direktor Jüri Hansen, miks seisvatele ruumidele juba ammu kasutust püüti leida. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708