Autor: Violetta Riidas • 23. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alge Vare: pediaatria on tugevnev valdkond

Meditsiiniuudiste lugejate küsimustele vastas Aasta arst 2013, Läänemaa haigla pediaater Alge Vare.

1. Kuidas on laste tervis muutunud selle ajaga, kui olete Läänemaal oma tööd tegemas? Mis on põhilised muutused ja trendid, mis teevad murelikuks?

Väga raske on üldist muutust laste tervise kohta anda. Meditsiin on paarikümne aastaga tohutult arenenud ja seoses sellega on laste suremus langenud. Seda tänu meditsiinitehnika jõudsale arengule, diagnoosimisvõimaluste paranemisele ning muidugi tänu vaktsiinidele ja tõhusatele ravimitele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099