Autor: Siret Trull • 27. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alge Vare on Haapsalu vapimärgi kandidaat

Haapsalu linnavalitsusele on esitatud viis vapimärgi kandidaati, kuid statuut lubab aastas välja anda vaid kaks vapimärki.

Vapimärgi kandidaadid on lastearst Alge Vare, maadlustreener Ergart Männik, koorijuht ja muusikaõpetaja Maaja Moppel, koolijuht ja aktiivne linnakodanik Leini Vahtras ning poliitik Andres Ammas, kirjutasLääne Elu.

Aasta arsti 2013 tiitli saanud lastearsti Alge Vare kandidatuuri esitasid Tiina Kütt ja Ülla Paras. Läänemaa haiglas 1991. aastast töötav Alge Vare on arst, kellest peetakse väga lugu, ta on pädev, pühendunud ja hooliv, põhjendavad esitajad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099