Autor: Siret Trull • 27. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merike Martinson: Tallinna kiirabi jõuab järjest kiiremini abivajajani

Tallinna abilinnapea Merike Martinson tegi koos Tallinna Sotsiaal - ja Tervishoiuameti juhtkonnaga täna ringkäigu Tallinna kiirabi tugipunktides, et tutvuda nende töökorralduse ja -tingimustega.  

Abilinnapea Merike Martinson avaldas heameelt, et avaliku konkursi tulemusel sai Tallinna kiirabi võimaluse oma tegevust laiendada kogu Tallinnale. „Täiendavate tugikeskuste loomine Lasnamäel, Haaberstis ja Koplis muudab kiirabi teenuse paremini kättesaadavaks, mida ka tänane visiit tõestas,“ märkis Martinson. „Uute keskuste peamine kasutegur on abi kiirem kohalejõudmine patsientide juurde, seniste renoveerimine on samas taganud  töötajatele paremad töö- ja olmetingimused. Linnavalitsuselt selleks eraldatud 216 tuhat eurot on hästi ära kasutatud,“ tunnustas abilinnapea. 

Tallinna Kiirabi kasutab praegu tugikeskusi Mustamäel (viis brigaadi), kesklinnas (kaks brigaadi), Koplis (kolm brigaadi), Lasnamäel (kolm brigaadi), Haaberstis (kolm brigaadi),  Viimsis (üks brigaad).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099