Autor: Siret Trull • 28. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Kahe haigla võrgustumise kava esitati valitsusele heakskiitmiseks

Tartu Ülikooli Kliinikum ostab Lõuna-Eesti Haigla aktsiate kontrollpaki, millega Võru külje all Meegomäel paiknev haigla saab kliinikumi tütarettevõtteks. Sotsiaalminister Taavi Rõivas esitas täna kahe haigla nõukogude poolt ettevalmistatud võrgustumise otsuse valitsusele heakskiitmiseks.

Sotsiaalminister Taavi Rõivase sõnul suureneb Kliinikumi kohalolek Võrumaal ning maakonna elanikud võivad olla kindlad, et kvaliteetne arstiabi on senisest veelgi paremini tagatud. „Ülikooli lõpetava noore arsti jaoks on Tartu Ülikooli Kliinikumi kontsernis olev haigla atraktiivsem tööandja kui eraldiseisev üldhaigla,“ ütles minister. „Otsus võrgustuda tagab kvaliteetsete tervishoiuteenuste osutamise Võrumaal ka tulevikus.“ Rõivas avaldas lootust, et Kliinikumi investeeringuga Võru haiglasse lõpevad spekulatsioonid haigla tuleviku üle.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708