Autor: Kadi Heinsalu • 3. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Kliinik 2014: Geeninõustajad perearstikeskusse

Geeninõustaja ja toitumisspetsialist võiks olla igas perearstikeskuses, tööandja võiks kinni maksta töötajate salatilaua lõunalauas,  tervisekoolid ülekaalulistele nagu on Taanis, loetles professor Katrin Õunap võimalusi tänasel Kliinik 2014 konverentsi personaalse meditsiini ja geneetika sessiooni avaettekandes..

Kui keegi langetaks otsuse, et kõigile Eesti elanikele tehakse geenitestid, siis võiks olla perearstikeskustes õendusabi spetsiaistid, kes nõustaksid inimesi - perearst reaalselt seda ei suuda, lausus Õunap. "Juba praegu läheb kasvõi laktoositaluvuse testile pea tund," lausus Õunap.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708