Autor: Siret Trull • 4. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Laste kaitsesüstimisest keelduvate vanemate arv kasvab

Kas Soomes leetrite pärast kehtestatud karantiin ähvardab varsti ka Eesti koole ja lasteaedu? Sõltuvalt haigusest muutub olukord kriitiliseks, kui vaktsineeritud on kõigest 80% lastest. Vanemate arv, kes oma lapsele kaitsesüstimisi teha ei luba, kasvab iga aastaga.

Poolteise nädala eest saii teatavaks Soome Sammati külakooli ähvardav leetriepideemia. Sealse kooli üks õpilane nakatus Aasia reisil leetritesse. Et leetrid on väga nakkav haigus ja selle kooli õpilastest olid vaktsineeritud vaid pooled, kuulutati välja karantiin. Kolm aastat tagasi elasid meie põhjanaabrid üle väiksemat sorti leetriepideemia, toona haigestus 30 last, kirjutab Õhtuleht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708