Autor: Kadi Heinsalu • 7. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus sotsiaalala asekantsler selgub lähiajal

Lähiajal peaks sotsiaalminister Taavi Rõivas kinnitama uue sotsiaalala kantsleri, kelle ametikoht vabanes mullu oktoobris pärast kehva toimetuleku tõttu ametist vabastatud Aleksander Ljudvigi minemasaatmist.

Sotsiaalministeeriumist öeldi, et uue asekantsleri isik on komisjoni poolt välja selgitatud, kuid nime ei saa öelda veel. Kandidaat on valitud, kes esitatakse ministrile kinnitamiseks. Ajaraami ei oska anda, kuid otsus peaks tulema lähiajal, teatas ministeeriumi esindaja.

Eelmise aasta 2. detsembriks oli riigikantseleile laekunud 11 sooviavaldust sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantsleri ametikohale. Esimene vestlusvoor sõelus pooled kõrgele ametikohale soovijatest osa välja. Riigikantselei esindaja Kristiina Tiimus kinnitas detsembris, et konkursi teise vooru pääses komisjoni kuus kandidaati. Nüüd on jäänud sõelale üks kandidaat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099