Autor: Triin Tabur • 10. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigieelarve kontrolli erikomisjon arutab täna e-tervise küsimust

Riigieelarve kontrolli erikomisjon alustas täna kell 13.00  riigikogu konverentsisaalis arutelu riigi tegevusest e-tervise rakendamisel.

Riigikontrolli kontrolliaruande „Riigi tegevus e-tervise rakendamisel“ arutelule on kutsutud sotsiaalministeeriumi terviseinfo ja analüüsi osakonna juht Liis Rooväli, Eesti E-tervise SA juhatuse esimees Raul Mill, Eesti Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross, Eesti Haigekassa juhatuse liige Mari Mathiesen, Eesti Haigekassa arendusjuht Kaie Mõtte, Eesti Haigekassa informaatika osakonna juhataja Raimo Laus, SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik, SA Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur, AS Ida-Tallinna Keskhaigla kvaliteedijuht Kelli Podošvilev, MTÜ Eesti Kiirabi Liidu juhatuse esimees Ago Kõrgvee, MTÜ Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige Katrin Martinson, MTÜ Eesti Haiglate Liidu esindaja Kalev Karu, riigikontrolli peakontrolör Tarmo Olgo, riigikontrolli auditijuht Liisi Uder, riigikontrolli audiitor Pille Kuusepalu, riigikontrolli vanemaudiitor Meelis Peerna ja riigikontrolli kommunikatsiooniteenistuse juhataja Toomas Mattson.

Jälgi ülekannet siit: http://www.riigikogu.ee/index.php?id=173840

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708