Autor: Triin Tabur • 12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loksa kiirabi sai 30: praegune kiirabiauto oleks toona olnud ulme 

Loksa kiirabi omanikke ehk teenusepakkujaid on 30 aasta jooksul mitmeid: Harju kiirabi, Loksa haigla, Loksa Ravikeskus, ligi 1,5 aastat Ida-Tallinna Keskhaigla, nüüd Karell Kiirabi, kirjutas Sõnumitooja.

Pühapäeval, 2. veebruaril oli Loksa kiirabil 30. sünnipäev. Juhuse tahtel alustas selle päeva hommikul 24tunnist valvet brigaad, kuhu kuulus Loksa kiirabi raudvara: alates asutamispäevast ehk 30 aastat sellel tööl olnud erakorralise meditsiini tehnik Toomas Haljaste, brigaadi juht ja vanemõde Merike Tammemäe,  kellel staaži ligi 21 aastat, ja kiirabiõde Tatjana Budnik, kes on seda ametit pidanud 10 aastat.

Pühapäeva õhtul kella 18 paiku oli Loksa ravikeskuse alumisel korrusel vaikne, alates lõunaajast polnud ühtegi väljakutset. Kiirabi puhketoa laual seisis poolik tort, mille oli keskpäeval toonud Karell Kiirabi esindaja. Pidu ei peetud.    

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099