Autor: Triin Tabur • 20. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Veiko Vahula: tegemist oli suhtlushäirega

Pärnu Haigla ravijuht Veiko Vahula ütles paari nädala eest ilmsiks tulnud puuduliku eesti keele oskusega Vene arsti lugu kommenteerides, et haigla arutas juhtumit ning asusime seisukohale, et tegemist oli loo avalikkuse ette toonud doktor Raido Paasma poolt ebaõnnestunud väljendustega tahtmatult tekitatud ja äärmiselt kahetsusväärse kommunikatsioonihäirega, mis on võimendunud meediakajastuses ja seetõttu asetanud toimunu täiesti valesse konteksti.

"Venemaalt pärit anestesioloog viibis Pärnu haiglas külalisena novembrikuus 2013. aastal," selgitas Vahula. Mingisugust töösuhet haiglal vene kolleegiga ei olnud ning ta külastas raviasutust tutvumise eesmärgil ilma iseseisva praktiseerimise õiguseta doktor Paasma töövarjuna viimase järelevalve all ja vastutusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708