26. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anne Kleinberg kardab enim igavust

Tallinna lastehaigla psühhiaatriakliiniku juht ja psühhiaater Anne Kleinberg on eluaegne õppija ning visionäär, kelle eestvedamisel valmib õige pea Tallinna laste vaimse tervise keskus.

Kleinberg juhib igapäevaselt lastehaigla psühhiaatriakliinikut, kaitseb õige pea ülikoolis doktorikraadi, koostab laste vaimse tervise keskuse jaoks meeskonda ning on kõige kõrvalt kohusetundlik pereema. Nagu ta ise ütleb, siis mitmel rindel korraga sunnib teda tegutsema hirm igavuse ees.

Psühhiaatria köitis mitme­kesisusegaKuigi täna on Kleinberg laste­psühhiaatria alal Eestis hinnatud spetsialist, selgines arstiks saamise soov temas ajapikku. Keskkoolis bioloogia eriklassis õppides unistas ta esialgu hoopis aedniku või juristi ametist. Konkreetsem samm tuli aga astuda põhikooli lõpuks, sest tol ajal said ülikooli paremini sisse tööstaažiga noored. Nõnda suundus Kleinberg keskkooli esimeses klassis haiglasse sünnitusosakonda sanitariks, kus töötas kuni kooli lõpuni. “Selleks ajaks oskasin juba sünnitust vastu võtta ja teadsin, et hakkan arstiks,” meenutab Kleinberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099