Autor: Violetta Riidas • 4. märts 2014
Ainult tellijatele

Leht: sotsiaalministeerium hädas iseendaga 

Hädaministeeriumiks kutsutud sotsiaalministeerium on ise kroonilises vaevas: jagades kõige suuremat tükki, kolm miljardit riigieelarvest, on nende palgad peaaegu kõige madalamad ministeeriumide seas ning inimesi vahetub seal rohkem kui üheski teises, kirjutas Postimees.

Ülemöödunud aastal vahetus sotsiaalministeeriumis peaaegu iga neljas töötaja, varasematel aastatel vähemalt iga kaheksas. Arvudes tähendab see, et üle 250 töötajaga ministeeriumist lahkub aastas 40-60 inimest. Inimesed ikka liiguvad, kuid teistes ministeeriumides jäävad need protsendid halvemal juhul 10 protsendi piiresse. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708