Autor: Kadi Heinsalu • 7. märts 2014
Ainult tellijatele

Inge Suder: turundus meditsiinis järjest olulisem

Ida-Tallinna Keskhaigla turundus- ja kommunikatsiooniüksuse juht Inge Suder arvab best-marketingi portaalile antud intervjuus, et Eestil on väga hea potentsiaal end välispatsientidele meeldivaks teha.

"Selleks aga, et end edukalt välismaal tutvustada, peame me kõigepealt ise aru saama, mis on meie tugevused välispatsiendi jaoks. Me peame teadma neid põhjuseid ja argumente, mille pärast Soome või Vene patsient kaalub ravi Eestis," lausus Suder. "Kui me ise ei usu, et Eestil on välispatsientidele midagi kasulikku ja huvitavat pakkuda, siis pole põhjust arvata, et naaberriikides meie juttu usutakse." Ta kiitis klaster Medicine Estonia tegevust selles vallas, mille liikmeks on ka ITK.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708