Autor: Siret Trull • 14. märts 2014
Ainult tellijatele

Toompeal toimub e-tervisele pühendatud rahvusvaheline seminar

Riigikogu konverentsisaalis leiab 18. märtsil kell 9 aset rahvusvaheline seminar „E-tervis Eestis: hetkeolukord ja tulevik“. Sellel osalevad Euroopa e-tervise valdkonna asjatundjad, Eesti tervishoiuasutuste juhid, eksperdid ja poliitikud.

Eesti poolelt avavad seminari Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves (videotervitus), Riigikogu esimees Ene Ergma ning sotsiaalkomisjoni esimees Margus Tsahkna. Ettekandega esinevad sotsiaalminister Taavi Rõivas, kes räägib e-lahendustest tervisesektoris, haigekassa juht Tanel Ross, kes käsitleb tervishoiu rahastamist e-tervise arengul ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Taavi Kotka, kelle ettekanne keskendub Eestile kui e-riigile.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708