Autor: Siret Trull • 14. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toompeal toimub e-tervisele pühendatud rahvusvaheline seminar

Riigikogu konverentsisaalis leiab 18. märtsil kell 9 aset rahvusvaheline seminar „E-tervis Eestis: hetkeolukord ja tulevik“. Sellel osalevad Euroopa e-tervise valdkonna asjatundjad, Eesti tervishoiuasutuste juhid, eksperdid ja poliitikud.

Eesti poolelt avavad seminari Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves (videotervitus), Riigikogu esimees Ene Ergma ning sotsiaalkomisjoni esimees Margus Tsahkna. Ettekandega esinevad sotsiaalminister Taavi Rõivas, kes räägib e-lahendustest tervisesektoris, haigekassa juht Tanel Ross, kes käsitleb tervishoiu rahastamist e-tervise arengul ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Taavi Kotka, kelle ettekanne keskendub Eestile kui e-riigile.

Eesti E-tervise Sihtasutuse juht Raul Mill räägib seminaril riiklikest e-tervise lahendustest, TÜ Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto e-lahendustest haiglates, perearstide seltsi juhatuse esinaine Diana Ingerainen e-konsultatsioonist esmatasandi tervishoius ja TÜ arstiteaduskonna dotsent Pille Taba e-tervisest arstide väljaõppes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099