Autor: Siret Trull • 17. märts 2014
Ainult tellijatele

Arstitudengid korraldavad meditsiinikonverentsi

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) korraldab teist aastat meditsiinikonverentsi nimega Eesti Arstiteadusüliõpilaste Päevad, mis leiab aset 21.-22. märtsil Tartus, Biomeedikumi ruumides. Konverentsile on oodatud kõik tervishoiuga seotud inimesed.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Päevad (EAÜP) on mitmepäevane meditsiiniinimestele suunatud konverents, mis sündis 2012. aastal tõekspidamisest, et tänapäeva meditsiin vajab lisaks kvaliteetsetele ravioskustele ka avatud ja ettevõtlikku mõtlemist, head eneseväljendusoskust ning laia valdkondi ületavat silmaringi. Selle aasta konverentsil käsitletakse teemasid nagu arstlikud vead, läbipõlemise vältimine, sõjameditsiin, vigadega toimetulek ja töö erameditsiinis. Konverentsi läbiv teema on "Arstiks kasvamine Eestis" ning vastava pealkirjaga avaloengu annab Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloog-õppejõud Neve Vendt. Konverentsi lõpetab Sinu Arst perearstikeskuse rajaja ning juhataja Anneli Talvik loenguga "Arstikunst".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708