Autor: Siret Trull • 17. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstitudengid korraldavad meditsiinikonverentsi

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) korraldab teist aastat meditsiinikonverentsi nimega Eesti Arstiteadusüliõpilaste Päevad, mis leiab aset 21.-22. märtsil Tartus, Biomeedikumi ruumides. Konverentsile on oodatud kõik tervishoiuga seotud inimesed.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Päevad (EAÜP) on mitmepäevane meditsiiniinimestele suunatud konverents, mis sündis 2012. aastal tõekspidamisest, et tänapäeva meditsiin vajab lisaks kvaliteetsetele ravioskustele ka avatud ja ettevõtlikku mõtlemist, head eneseväljendusoskust ning laia valdkondi ületavat silmaringi. Selle aasta konverentsil käsitletakse teemasid nagu arstlikud vead, läbipõlemise vältimine, sõjameditsiin, vigadega toimetulek ja töö erameditsiinis. Konverentsi läbiv teema on "Arstiks kasvamine Eestis" ning vastava pealkirjaga avaloengu annab Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloog-õppejõud Neve Vendt. Konverentsi lõpetab Sinu Arst perearstikeskuse rajaja ning juhataja Anneli Talvik loenguga "Arstikunst".

Lisaks leidub konverentsi esinejate seas mitmeid Eesti hinnatud arste ja meditsiinitöötajad nagu Taastava Kirurgia Kliiniku asutaja Tiit Meren, Liibüas metanoolikriisiga võidelnud dr Raido Paasma, tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni juhataja Marika Väli, kolme erakliiniku osanik Pait Teesalu ning arstiteaduskonna dekaan Joel Starkopf.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099