Autor: Siret Trull • 17. märts 2014
Ainult tellijatele

Igapäevane tööränne pandi kaardile

Regionaalministri valitsemisala ja Statistikaameti koostöös valmisid omavalitsustevahelise töörände kaardid, mis näitavad väga täpselt, kust ja kuhu inimesed liiguvad ning millised on Eestist tegelikult tõmbekeskused. 

Regionaalminister Siim Kiisler märkis, et lisaks eelmisel aastal läbiviidud regionaalse pendelrände kordusuuringule on meil nüüd olemas ka rahvaloenduse põhised töörände kaardid, mis näitavad kus asuvad Eestis tegelikult tõmbekeskused.  „Need kaardid illustreerivad inimeste  igapäevast liikumist ning näitavad, et inimeste igapäevane pendelränne ületab enamasti omavalitsuste piire.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708