Autor: Siret Trull • 19. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rapla loodab koostöös PERHiga teenuseid juurde tuua

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus koguneb eeloleval reedel taas arutama Rapla haigla tulevikku, sealjuures eeskätt koostööplaane tulevase koostööpartneriga, milleks saab eeldatavalt Põhja-Eesti Regionaalhaigla.

Eelmisel reedel pidasid Rap­lamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) juhatus ja sihtasutuse Rapla Maakonnahaigla nõukogu ühist koosolekut eesmärgiga saada selgust haigla tulevikus. Osales ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimees Tõnis Allik, kirjutasid Raplamaa Sõnumid.

Rapla haigla nõukogu esimees Kalle Palling on juba varem öelnud, et Rapla haigla peaks tegema rohkem koostööd PERH-iga. Praegu seob Rapla haiglat koostööleping Ida-Tallinna Keskhaiglaga (ITK).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099