Autor: Siret Trull • 19. märts 2014
Ainult tellijatele

Teavituskampaaniale järgneb märgatavusuuring

Perearstiabi võimalusi ja tähendust arstiabisüsteemis selgitav  teavituskampaania on seotud haigekassa lähiaastate eesmärgiga  tugevdada esmatasandi arstiabi rolli Eestis. Kampaaniale järgneb kevadel märgatavusuuring, millega soovitakse välja uurida, kas inimesed said kampaania sõnumist aru, kirjutab haigekassa avalike suhete osakonna juhataja Katrin Romanenkov.

„Sotsiaalkampaaniate kaudu elanikkonna teavitamine mõnest haigekassa olulisest valdkonnast on juba aastaid meie tavapärane praktika. Oleme igal aastal korraldanud  ühe suurema kampaania, mis on suunatud kindlustatute teavitamisele ravikindlustuse võimalustest ning sageli ka eesmärgiga muuta kindlustatute hoiakuid. Näiteks viisime möödunud sügisel juba kolmandat korda läbi mõistliku ravimikasutuse kampaania, kus teavitame inimesi võimalustest teha retseptiravimite ostul soodsamaid valikuid. Inimeste omaosalus retseptiravimite ostul on aasta-aastalt vähenenud ning oluline roll selle juures on kindlasti nii meie teavituskampaanial kui ka heal koostööl arstidega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708