Autor: Siret Trull • 19. märts 2014
Ainult tellijatele

Le Vallikivi: inimeste teadlikkus on ikka veel madal

Eesti Perearstide Selts loodab sellelt kampaanialt seda, et inimesed tõepoolest endale paremini teadvustaks, kuhu nad oma esmase tervisemurega pöörduma peavad, rääkis seltsi juhatuse liige Le Vallikivi.  

"Praegu on paraku teadlikkus veel suhteliselt madal, riigikontrolli audit näitas, et EMODesse pöördusid 3 nädala vältel ca 600 perearsti patsiendid (seega ei ole tõene üldlevinud väide, et ainult laiskade ja rumalate perearstide patsiendid pöörduvad EMOsse), samuti selgus, et pöördumiste tipp on tööpäeviti kl 9-7 (seega ei ole tõene üldlevinud väide, et EMOdesse pöördutakse siis, kui perearst ei ole kättesaadav, ehk siis tööajavälisel ajal ja nädalavahetuseti) ning enamasti pöördutakse ilma, et isegi oleks proovitud perearstiga ühendust saada (seega ei ole tõene üldlevinud väide, et EMOsse tullakse, kuna perearstiga ei saa ühendust).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708