Autor: Kadi Heinsalu • 19. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÖÖKUULUTUS: Quattromed otsib laboriarsti

Ettevõte Quattromed HTI Laborid  otsib oma Tallinna laborisse laboriarsti.

Täpsemalt on kuulutus nähtav siit.

Töö sisuks on: Erinevate laborimeditsiini valdkondade uuringute osas tellivate arstide ja patsientide nõustamine, analüüsitulemuste interpreteerimine; Peamiselt kliinilise keemia ja hematoloogia valdkonna uuringute analüütilise kvaliteedi tagamine, töötajate juhendamine, uute metoodikate juurutamises osalemine; Osalemine laboriteenuste teaduslikus ja tehnoloogilises arendamises, samuti lektorina sise- ja väliskoolitustel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099