• 20.03.14, 11:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mai Maser: kohv võib vähendada diabeedi riski

Toitumisteadlane Mai Maseri sõnul on regulaarsetel kohvijoojatel väiksem risk haigestuda diabeeti, kuna kohv sisaldab magneesiumi, mis aitab muuta rakud insuliini suhtes vastuvõtlikumaks.
Ka toitumisteadlane ja “Kogu pere toiduraamatu” autor Mai Maser kinnitab erinevate diabeediuuringute tulemusi, mille järgi on regulaarsetel kohvijoojatel väiksem risk haigestuda diabeeti kui neil, kes kofeiini sisaldavaid jooke ei tarbi. “Kohv sisaldab ka magneesiumi, mis aitab muuta rakud insuliini suhtes vastuvõtlikumaks,” selgitas Maser.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.25, 12:02
Inimeste tervise eest hoolitsemine on STADA eesmärk
STADA missiooniks on alati olnud inimeste tervise eest hoolitsemine ning usaldusväärseks partneriks olemine. Just see on aluseks meie pingutustele, et pakkuda kättesaadavaid ja kvaliteetseid ravimeid ning toetada tervishoiusüsteeme ja tervishoiutöötajaid kogu maailmas.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele