Toitumisteadlane Mai Maseri sõnul on regulaarsetel kohvijoojatel väiksem risk haigestuda diabeeti, kuna kohv sisaldab magneesiumi, mis aitab muuta rakud insuliini suhtes vastuvõtlikumaks.
Ka toitumisteadlane ja “Kogu pere toiduraamatu” autor Mai Maser kinnitab erinevate diabeediuuringute tulemusi, mille järgi on regulaarsetel kohvijoojatel väiksem risk haigestuda diabeeti kui neil, kes kofeiini sisaldavaid jooke ei tarbi. “Kohv sisaldab ka magneesiumi, mis aitab muuta rakud insuliini suhtes vastuvõtlikumaks,” selgitas Maser.
Seotud lood
STADA missiooniks on alati olnud inimeste tervise eest hoolitsemine ning usaldusväärseks partneriks olemine. Just see on aluseks meie pingutustele, et pakkuda kättesaadavaid ja kvaliteetseid ravimeid ning toetada tervishoiusüsteeme ja tervishoiutöötajaid kogu maailmas.