Autor: Triin Tabur • 24. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstitudengid jäävad erialastipendiumiteta

Tallinna ja Tartu tervishoiukõrgkoolid on pettunud, et haridusministeeriumi käivitatavast uuest nutika spetsialiseerumise erialastipendiumide programmist Primus jäävad täielikult välja arstiks ja õdedeks õppijad, ehkki ka nende juurdekasv peaks olema Eesti riigi prioriteet, kirjutas Postimees.

Haridus- ja teadusministeerium teavitas möödunud nädalal kõrgkoole plaanist hakata nutika spetsialiseerumise kasvualadega seotud õppekavadel maksma erialastipendiumeid.

Stipendiume soovitakse pakkuda füüsika, keemia, mitmete IT-erialade (IT süsteemide arendus, arvutitehnika, e-riigi tehnoloogiad, informaatika, äriinfotehnoloogia jt), matemaatika, kütuste tehnoloogia, toidutehnika, tehnotroonika, aga ka geenitehnoloogia, biomeditsiini jt erialade tudengitele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099