28. märts 2014
Ainult tellijatele

Doonorite registritega tõhusama verehaiguste ravi suunas

Vereloome tüvirakkude siirdamist kasutatakse mitmete kasvajaliste ja mittekasvajaliste vereloome- ja lümfoidkoehaiguste raviks, samas on selle meetodiga võimalik aidata ravida ka mittehematoloogilisi haigusi nagu autoimmuunsed haigused või kaasasündinud ainevahetuspatoloogiad ja immuunpuudulikkuse sündroomid.

Vereloome tüvirakkude siirdamisel on võimalik kasutada nii patsiendi enda tüvirakkusid kui ka doonorilt pärinevaid vere­loome tüvirakkusid. Autoloogse siirdamise põhilised näidustused on erinevad lümfoproliferatiivsed haigused ja hulgimüeloom. Allogeense siirdamisega ravitakse enamasti erinevaid vereloomekoe kasvajalisi haigusi nagu erinevad ägeda ja kroonilise leukeemia vormid, müelodüsplastilised sündroomid ja kroonilised müeloproliferatiivsed haigused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708