Autor: Violetta Riidas • 7. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu valiti parimaks doonorlust toetavaks linnaks

Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus tunnustab Haapsalu linna Suure Doonorikruusi auhinnaga, mille pälvib möödunud aastal enim doonorluse arengusse panustanud omavalitsus, teatas PERH-i pressiesindaja Kaidi Kasenõmm, kirjutas Läänlane.  

„Haapsalu on alati olnud verekeskuse jaoks väga meeldiv väljasõidukoht. Kultuurikeskuses on hubane vastuvõtt ja suviste doonoritelkide juures on meil alati abiks aktiivsed Punase Risti töötajad, kes telkide õnnestumisele oluliselt kaasa aitavad,“ põhjendas valikut verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp. 

 „Kohalikud politsei- ja piirivalveameti töötajad tutvustavad telkide juures oma tööd, mis tõmbab samuti inimeste tähelepanu meie ettevõtmisele. Selline linnapoolne heasoovlik tugi on oluline kogu doonorluse arendustegevusele,“ lisas Lomp.  Verekeskus annab Haapsalu aselinnapeale Kaja Rootarele auhinna üle 13. aprillil kell 12 Tallinna Raekojas, kus toimub iga-aastane doonorite tänuüritus. Seekord tõstab verekeskus esile regulaarseid Tallinna ja Harjumaa doonoreid, kes loovutasid möödunud aastal verd vastavalt kolm korda (naised) või neli korda (mehed) ning on kokku teinud vähemalt 25 vereloovutust.  Regionaalhaigla verekeskus annab Suure Doonorikruusi auhinna välja neljandat korda. Mullu tunnustusime Narva linna, varem on kruusi saanud ka Paide ja Rakvere.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099