Autor: Triin Tabur • 28. märts 2014
Ainult tellijatele

Salmonelloosi ravimine võib peagi osutuda võimatuks

Euroopa Toiduohutusamet (EFSA) teatab, et bakterid, mis kõige sagedamini toidu kaudu infektsioone põhjustavad, näitavad märkimisväärset antimikroobset resistentsust ehk haiguste nagu salmonelloosi ravimine võib muutuda võimatuks, vahendas tarbija24.

Euroopa Haiguste Ennetamise ja Tõrje Keskuse ECDC ja EFSA ühine koondaruanne antimikroobse resistentsuse kohta aastal 2012 näitas, et toidupatogeenid nagu salmonnella ja kampülobakter, mis põhjustavad salmonelloosi ja sooleinfektsioone näitavad märkimisväärset vastupanu antimikroobsetele preparaatidele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708