Autor: Violetta Riidas • 8. aprill 2014
Ainult tellijatele

Pere elas aasta aega ilma suhkruta 

Eve Schaub luges teadustöid suhkru kohta ja sai sellest inspiratsiooni, et proovida oma peres eksperimenti. 2011. aastal ei tarbinud tema, ta mees ja kaks tütart tooteid, kuhu oleks lisatud suhkrut, kirjutas Naine24.

Selleks, et suhkrut vältida, pidid nad poes palju vaeva nägema, et leida toitu, kuhu mitte mingil moel suhkrut poleks lisatud. Seejuures tuli ju ka arvestada suhkrut, millel võib pakendil olla teine nimi: kõrge fruktoosisisaldusega maisisiirup, kristalliline fruktoos, vahtrasiirup, mesi, melass, aurustunud suhkruroo mahl ning samuti kunstlikud magusained, kirjutab Huff Post. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708